Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Vízparti élményeink

Sarudot a Tisza-tó Gyöngyszemeként tartják ma is számon. Ez falu az otthonunk, álmaink és terveink bázisa.

A falu régi parasztházaiból  nyugalmat árasztó hangulata, a vízpart közelsége, a Tisza- tó legnagyobb nyíltvízű medencéjének  (nagyobb, mint a Velencei-tó) látványa és a sok-sok sport és szabadidős program, attrakció ami élményeket biztosít az ide látogatók számára, egyedivé teszi a települést. A Tisza-tó Aktív Turisztikai Központjaként pozícionált szerep meghatározza a fejlesztéseink irányát. S ennek egyik legfontosabb területe víz és a vízpart. 2017 óta átalakult Sarud vízpartja. Felépült egy olyan pihenőhely, ami megfelelő hátteret biztosít a gondtalan kikapcsolódáshoz. Ugorjanak be hozzánk, felfedezni a Tisza-tó víz felőli oldalát….

Strand

KalandPart Élménystrand. A Tisza-tó első ÖkoStrandja. Fizetős strand.

A Sarudi-medencén belül egy védett öbölben található talán  a Tisza-tó legsokszínűbb, legintimebb, leggyerekbarátabb vízpartja.

A strand partja homokkal került feltöltésre, melyet akácfa támfal véd az elmosódás ellen. A partban 3 öböl került kialakításra, hogy a kisebb gyerekek is biztonságban élvezhessék a strandolást. A Kalandpartot 500 méter SULYOMFOGÓ háló védi a tüskés termésektől és az esetlegesen besodródó termékeseket a part munkatársai folyamatosan gyűjtik.

Vitorlázás

Tisza-tó Sail. A Tisza-tó új vitorlás bázisa a Sarudi- medencében.

Arra törekszünk, hogy egyre több ember vitorlázzon a Tisza-tó partján, kis hajókon, jó hangulatban, baráti közösséget alkotva.

Sarudon bérelhető hajókkal, vitorlás kikötőhelyekkel, sólyázási lehetőséggel és gyakorlatorientált vitorlás képzésekkel várjuk az érdeklődőket.

A Deck.hu- ban pedig igyekszünk mindent tartani, amire a Tisza-tavi vitorlázóknak szüksége lehet.

Hajózás

A Tisza-tó az ország egyetlen tava, ahol belső égésű motorral közlekedhet mindenki, akinek a hajózáshoz kedve van. 10 le- ig és 7 méteres testhosszig vezetői engedély nélkül, bárki vezethet csónakot, kisgéphajókhoz hatósági okmány szükséges. Sarudon nincsenek gigantikus yachtok, a motorcsónakok gazdái is kulturáltan, a többi vízenjáró zavarása nélkül hódolnak szenvedélyüknek, hajóznak, banánoznak, vízisíelnek vagy csak fürdenek a Sarudi- medence közepén. A HONDA termékek referencia bázisa a Deck.hu, ahol számos termék kipróbálható vásárlás előtt. A Deck.hu választékában szinte minden megtalálható, amivel a gondtalan hajózás garantálható.

Horgászat

Sarudon szeretettel várja a horgászokat a Tisza-tó Fishing horgászbázis, az Élményfalu horgászturisztikai programja.

A bázison arra törekszünk, hogy a hozzánk látogató horgászok és családjuk számára minden biztosítva legyen, ami egy gondtalan, kényelmes horgászathoz szükséges.

A Deck.hu- ban külön kis horgászrészleg várja a betérőket, csalikkal, etetőanyagokkal és mindennel, ami a halfogáshoz szükséges lehet. Nem csak botokat és orsókat, hanem bérelhető csónakokat, vízparti szálláshelyeket és akár még horgászvezetőket is  biztosítunk vendégeink számára. S ha a család nem szeret horgászni- Sarudon biztosan nem lesz ok a panaszra, számtalan élmény és gyönyörű strand várja a nem horgász kísérőket is.

A Deck.hu a Sarudszerető horgászok bázisa. Mindent megtalálsz nálunk, ami egy sikeres horgászathoz szükséges.

Vízisportok

Mivel Sarudot tekintjük a Tisza-tó Aktív Turisztikai  Központját, így a KalandParton külön kis vízibázis várja a Tisza-tavat a víz felől felfedezni vágyókat. A sporteszközök a S.Port Vízibázison bérelhetők, de a www.deck.hu oldalon meg is vásárolhatod a neked tetsző felszereléseket, amiket a sarudi üzletben át is vehetsz. A Tisza-tó partján található üzletünkben meg is vásárolhatod a legnépszerűbb SUP-okat, kajakokat és kenukat.

Ökoturisztika

Csónakkal a Tisza- tavon. Egy kicsit olyan érzés, mintha a Tüskevár jeleneteit élhetnéd át személyesen. Akár még evezni is van lehetőséged.. lapjával húz, élivel kormányoz.. emlékszel? S ha bármire szükséged lenne, a nádasok közötti barangoláshoz, a madarak megfigyeléséhez vagy egy kellemes ringatózáshoz a medence vizén naplementekor…

Akkor ugorj be bármikor hozzánk, hogy hibátlan csónakkal, hajóval indulj az utadnak, s ne érhessen túra közben semmilyen meglepetés

Lakóhajók

Matula Lakóhajó – az AOne Boats manufaktúra kifejezetten a Tisza-tóra gyártott terméke.

Egy úszó kis teraszos 2 személyes minigarzon a természet szerelmeseinek. 10 le-s motorjával engedély nélkül vezethető.

Ideális pihenőhely azoknak, akik a tömegektől távol szeretnének kényelmesen horgászni, megfigyelni a természetet – testközelből, vagy egyszerűen egymás társaságát szeretnék élvezni. A Lakóhajó bérlésének lehetőségéről készséggel adunk felvilágosítást a Deck.hu Hajós- és Horgászboltban.