Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Termékek

Deck.hu – megérkeztünk a Tisza- tóra

Deck.hu – megérkeztünk a Tisza- tóra

Köszöntünk Benneteket a Fedélzeten!

Köszöntünk Benneteket a Fedélzeten!

 

 
 

Megérkeztünk és kiköttünk Sarudon, a Kalandparton, hogy kedvelt helye legyünk minden Vízenjárónak, hajósnak, horgásznak; strandolónak, vízparton

 pihenőnek, és vízfelszínen úszó eszközök irányítójának.

 

Mi magunk is hajósok és horgászok vagyunk.

Hajózunk a Balatonon és hajós bázis építünk a Tisza-tavon….

 

Tisza-tó Sail vitorlás bázis Sarud:

Lassan közel 40 vitrolásból álló kis flotta várja a hajózni vágyókat a Tisza-tó partján.

Ezek között éppúgy megtalálható a 15- szörös magyar bajnok 70- es Cirkáló, a Krajcár (a Balatonon, az Élményfalu színeiben), mint a gyerekek belépő Optimist vitorlásai., 17 db Kalóz, 10 Sikló, egy T15 jolle és egy Holovits Gyuri bácsi egykori STAR hajója…

 

 

Saját hajóépítő műhellyel rendelkezünk, ahol manufaktúraként építjük az AlOne Boats alumínium hajókat és csónakokat, amelyek jelenleg kizárólag

 az Élményfalu flottája számára készülnek; munkahajók, horgászcsónakok, kiránduló csónakok és lakóhajók, melyeket kedvelnek a bérlőik.

 

Evezős és SUP bázist tartunk fenn a Kalandpart végében, ahonnan aktív túrák keretében lehet felfedezni a Tisza-tó csodálatos világát.

 

A Tisza-tó Fishing Horgászbázis megalapításával a

 horgászoknak nyújtunk teljes szolgáltatást, hogy a Tisza- tavon töltött idejük valóban gondtalanul, élménydúsan telhessen. Minden horgászattal összefüggő kérdésben számíthatnak segítségünkre.

 

Igyekszünk egy Tisza-tavi vitorlás közösséget építeni. Mi minden kishajóst szeretettel várunk. A Balatonról kiszoruló vitrolásokat is. Annak érdekében 

hogy egyre többen megismerjék és megkedveljék a vitorlázást, mi működtetünk egy speciális gyorstalpaló GYAKORLATI vitorlás képzést, a Kormányosképzőt, hogy felépítsük azt a közösséget, ami képes lesz a régi idők világát idéző vitorlás élmények megteremtésére.

 

A Deck.hu megalapítása előtt mi is gyakran szembesültünk azzal, hogy egy-egy alkatrész beszerzése miatt Pestre kellett utazni vagy heteket kellett várni egy

- egy hiányzó apróságra. S mivel a hajóparkunk nem új hajókból áll, gyakran és sokat kell szerelnünk…

 

Ezért éreztük azt, hogy ideje lenne létrehozni egy hajósboltot magunk és a barátaink számára, itt a Tisza-tó partján, s a fenntarthatóság miatt elindítani a www.deck.hu

 web áruházat.

 

Megoldásokat kínálunk.

Mi is ebben a rohanó világban élünk, mint ti. S igyekszünk jól gazdálkodni az időnkkel. Ennek ellenére bizony velünk is számtalanszor előfordult, hogy miközben már elindultunk a vízpart felé, útközben jutott eszünkbe, hogy elfelejtettünk valamit, ami nagyon kellett volna a hajónkra. Ilyenkor vagy ment a kapkodás és visszafordultunk vagy hagytuk a következő hétre, de a feszültség már megalapozta a pihenésünket. Mi akkor nagyon örültünk volna annak, ha lett volna a közelben egy olyan üzlet, ahol gyorsan meg tudjuk venni a szükséges kellékeket.

 

Igazodunk az igényekhez.

Elemezve a lehetőségeinket arra jutottunk, hogy hajósok életében vannak „élménymentő”- a működéshez szükséges SOS beszerzések és kényelmi illetve fejlesztési igények, amelyek nem jelentenek azonnal vásárlási kényszert, mert nagyobb értékűek és nem impulzus termékek.

 

Az egyik esetben gyors, szinte azonnali megoldásra, a másik esetben időben nem korlátozott mérlegelésre van lehetőség (akár kipróbálással is). Erre építjük a Deck.hu működését. Az üzletből nem kívánunk egy több ezer négyzetméteres áruházat kialakítani. Egy barátságos kis szigete, jól felszerelt találkozóhelye szeretnénk lenni a Tisza-tavi Vízenjáróknak. Nem szakbolt.

 

Deck.hu – az Életmódbolt

Szakítva a megszokással nem csupán hajós, és nem csak horgászbolt. Minden egyben. Egy szűkített választékot, megbízható minőséget, könnyű elérhetőséget nyújtó MEGOLDÓ találkozóhelye szeretnénk lenni a vízpart szerelmeseinek.

 

S a hatékony vásárlás mellett, de kellő teret biztosítunk ahhoz is, hogy megpihenj pár percre, akár a vízparton, ahol egyes termékeinket ki is próbálhatod….

 

Nem árulunk zsákbamacskát.

Ha nem azonnal kell egy alkatrész, hogy elháruljon a hiba, mi magunk mindig igyekszünk mérlegelni, tapasztalatot szerezni, melyik a számunkra legjobb megoldás. Úgy érezzük, hogy lehetnek termékek, ahol ezt Ti is szívesen megtennétek, ha lehetne, és szívesen kipróbálnátok, vagy elsajátítanátok egy profitól a használatát.

 

Mi olyan márkákat forgalmazunk, amelyek legtöbbjét magunk is használjuk. A Tisza-tó partján található Élményfaluban minden új eszközünk HONDA motorokkal működik, a vízisport eszközeink egy részét az Élményfalu bérelhető elemként használja.

 

Nyitottak vagyunk az új dolgokra.

Tiszteljük a hagyományokat, de szeretünk kísérletezni és úttörők lenni. Vannak olyan termékek, amelyeket elsőként szeretnénk bemutatni a magyar vásárlóknak. A nyitásunk után pár héttel már meg is érkezik hozzánk egy új vízi jármű – a VÍZIROBOGÓ. Ez a különleges koncepció egyesíti a JETSKI és a kishajók vezetési élményét. Érdemes majd őket megnézni és kipróbálni a Tisza- tavon.

 

Nekünk fontosak a gyerekek és az egyesületek.

Fontosnak tartjuk, hogy a virtuális világ MELLETT, a lehető legtöbb időt a természetben töltsétek. Ehhez mi is igyekszünk a saját eszközeinkkel hozzájárulni. Speciális kedvezményekkel és tesztelési lehetőségekkel várunk Benneteket. Szívesen kötünk stratégia szövetségeket sportegyesületekkel is.

 

 

Ezek vagyunk mi, a Deck.hu csapata.

A Fedélzetmester különítmény.

 

Akik nem csak eladni szeretnék a termékeiket, hanem felelősséggel segíteni abban, hogy a hajódon és a vízparton minden rendben legyen, és semmi ne zavarja meg gondtalan pihenésedet.

 

Lépj be hozzánk bátran.

Nem kell levenni a cipődet!

 

Szeretettel várunk a Deck.hu fedélzetén!

 

A Deck.hu a Tisza-tó Fishing Horgászbázis központja.

 

Pontos elérhetőségeinket a www.deck.hu/ kapcsolat menüpontban találod.

 

Deck.hu

Horgász- és Hajósbolt. Sarud

www.deck.hu

 

A vízenjárók boltja.

Végül te is nálunk fogsz kikötni…

 

 

Ui.:

A Tisza-tavi VízenJárók blogban a Deck.hu Hajós- és Horgászbolt életével és hétköznapjaival kapcsolatos olyan bejegyzéseket teszünk közzé, melyek a Tisza-tó hajósainak, horgászainak, a partjain pihenőknek és vízén sportolóknak az életével kapcsolatosak.

 

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, ha kedvet kaptál ahhoz, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk!

 

Ha a vízhez kötődő hobbidhoz van szükséged valamire, keresd fel a www.deck.hu web oldalt, vagy ugorj be hozzánk Sarudra. Ha eladnád valamilyen vízhez kapcsolódó felesleges tárgyadat, dobd fel a FB-on Vízirájder Bazárra, a Deck.hu használtcikk börze csoportjába!

 

Ha hasznosnak találtad a blogbejegyzést köszönjük, ha támogatod a munkánkat egy megosztással.